Rahsia Design Meletup Jualan
Rahsia Design Meletup Jualan

《 RAHSIA DESIGN MELETUP JUALAN 》

Rahsia mencipta design Facebook yang menarik perhatian dan naikkan sales, tanpa perlunya pandai design dan hanya gunakan software percuma.

RM399.00
RM599.00

Panjang

2 jam 57 min

FORMAT

Kursus Online

INDUSTRI

Semua

SAIZ BISNES

RM0 → RM1 Juta

MUNGKIN NI KURSUS YANG ANDA TERCARI-CARI

Cuba dengar kata coach & pereka kursus ni

ANDA MENJUAL DI FACEBOOK?

Kalau ya, anda semestinya terlibat dengan menggunakan gambar dan design dalam proses jualan anda, betul?

Tahu tak, dalam kebanyakan bisnes yang kami nampak,

design yang mereka pakai tu bukannya menaikkan sales,
tapi MENURUNKAN SALES...

Jangan mengabaikan design anda.

Bila kita cakap pasal topik nak naikkan jualan,

kita akan fikir pasal Ad setting, copywriting, skrip, betul?

Tapi ikut pengalaman kami membimbing 1,032+ usahawan setakat ni:

94% ke atas yang tak ada Facebook Cover yang meyakinkan pelanggan.

90% ke atas yang mencipta design post Facebook Ads yang terlalu rumit.

8 dalam 10 orang yang nampak post iklan akan terus skip sebab tak tertarik.

Pelanggan tengok design dulu, sebelum membaca.

Penyelidikan menunjukkan gambar sampaikan mesej 10,000 kali lebih cepat berbanding dengan penulisan.

Kalau gambar anda tak dapat tarik perhatian,

Anda tengah buang duit dan usaha anda ke dalam laut.

DESIGN CANTIK TAK SEMESTINYA MENJUAL

Kalau anda tengah fikir,

"Tapi saya tak pandai design"

Jangan risau.

Ni hasil daripada post yang direka oleh seorang tanpa pengalaman, pakai software percuma.

Design yang tarik PM berlambak dan meletup jualan dalam bisnes anda,
tak semestinya kena direka oleh designer hebat!

Yang penting,
kena simple, mudah faham dan kena dengan minat pelanggan.

Mesej lagi penting daripada kecantikan.

Mungkin anda ada pengalaman bayar beribu-ribu kepada agensi design,
lepas tu krik-krik je hasilnya...

Sakit BAKAR duit, kan?

Selepas kami kumpulkan data dengan menghabiskan lebih daripada RM1juta dalam Facebook Ads, dan mengkaji iklan dalam 147+ industri,

Kami mendapati fakta yang mengejutkan!

Iaitu semua design yang menjual mematuhi "rukun-rukun" tertentu!

Ni antara contoh-contoh design yang simple tapi telah membawa jualan berpuluh-puluh ribu setiap post!

Bila anda ikut konsep design yang sama,
anda boleh meningkatkan keberkesanan design anda tarik perhatian pelanggan anda!

Semua ni berdasarkan psikologi manusia dan perangai pembelian online pelanggan anda.

Tahu tak kalau nak tarik perhatian pelanggan,
kena ada elemen-elemen tertentu dalam gambar anda.

Kalau ada, lebih senang pelanggan akan yakin dan rasa berminat,
Kalau takde, tak kira betapa cantiknya gambar anda, mereka tak akan membeli.

Nak rahsia design yang agensi marketing paling top nak sembunyikan daripada anda?

JAWAPAN ANDA DALAM KURSUS NI

Nak tak meletup jualan dalam bisnes anda dengan konsep design simple,
yang budak darjah 6 (dan neneknya) pun boleh ikut?

❌ Takde software advanced
✅ Pakai je software percuma

❌ Tak payah idea banyak
✅ Pinjam je idea dari bisnes berjaya

❌ Tak payah ada 3 tahun pengalaman design
✅ Bermula je dari kosong

❌ Tak payah pandai tangkap gambar cantik
✅ Pakai je berjuta-juta gambar dari online

Kursus ni akan ajarkan elemen dan rukun yang paling penting dalam design anda kalau anda nak meletup jualan.

Dan anda boleh je mulakan walaupun anda tak pernah sentuh design pun.

Tak payah bayar agensi beribu-ribu untuk mulakan.

Kursus ni direka untuk bimbing anda secara STEP-BY-STEP,
dari seorang yang tak pernah faham design dalam marketing,

sampai ke usahawan yang faham hubungan design dengan jualan anda!

Fokus kelas ni bukan untuk mencipta gambar cantik,
tapi untuk mencipta gambar menarik perhatian pelanggan dan meletup jualan..

Supaya setiap design yang anda gunakan dalam marketing anda,
bukan lagi menurunkan sales, tapi meletup jualan anda!

APA DALAM KURSUS NI?

Modul #1: Konsep Design Menjual

Anda akan kuasai konsep design yang membawa jualan, bukannya kepujian. Ni adalah rahsia yang kebanyakan agensi marketing paling power tak sudi nak kongsikan dengan anda.

Modul #2: Branding dalam Marketing

Branding tak semestinya mahal. Bila buat dengan betul, anda boleh buat branding simple tapi efektif dalam bisnes anda, dan anda akan dapat bina jenama yang customer percaya walaupun jenama anda baru.

Modul #3: 4 Rukun Design Menjual

4 rukun dalam design yang menentukan samada design anda menyampaikan mesej yang sepatutnya. Bila anda ikut, pelanggan akan faham dan berminat dengan gambar anda. Kalau tak, gambar secantik mana pun tak berfungsi, sebab pelanggan anda tak faham.

Modul #4: Facebook Cover & Ujian 5 Saat 

Facebook Cover ialah papan tanda di Page kita. Kalau cover anda tak dapat menjawabkan beberapa soalan penting dalam minda pengunjung, anda kehilangan peluang untuk menjadikan mereka pelanggan anda.

Modul #5: Design Post Iklan Facebook

Gambar post iklan Facebook lagi penting daripada copywriting, sebab audience nampak gambar dulu sebelum baca copywriting. Modul ni akan kongsikan design macam mana yang akan menarik perhatian dan membina minat pelanggan anda. 

Modul BONUS: Formula Jana Idea Design Tak Henti-Henti

Tak ada idea nak design macam mana? Kami akan kongsikan 3 "lombong emas" dimana kami dapat korek idea tak habis-habis. Tak payah risau lagi kehabisan idea. Korek je!

COACH ANDA

CALEB WONG

Caleb ialah pengasas dan coach di BinaBisnesOnline dan juga CEO Airda Group. Caleb juga merupakan penceramah TEDx, penulis buku dan host untuk podcast show.

Caleb telah gagal dalam 15+ bisnes yang berlainan dalam masa 10 tahun, sebelum dapat membina 3 bisnes 6-angka dalam masa 12 bulan sahaja. Beliau bermula tanpa latar belakang mewah, modal besar, kenalan, pengalaman dan produk. Sebab tu, beliau yakin kalau adanya ilmu, tindakan dan ketekadan, usahawan boleh berjaya.

Pasukan Caleb terus terokai formula dan strategi membina bisnes yang berjaya, dan kongsikan rahsia dengan usahawan yang memilih untuk menjayakan impian bisnes mereka.

KATA USAHAWAN LAIN

ACHO & ROSY

Kerepek Mina

"Cari orang yang betul, dapat jawapan yang betul, result pun yang betul."

"Sebelum ni, 100% perniagaan kami offline. Bila kami baru mula bisnes online, sangat sakit hati bila kita wasap pelanggan, tahun depan baru kena balas.

Lepas 2 minggu saja belajar dengan BBO, sales kami terus huru-hara! Kami close sales dalam PM sampai subuh tak berhenti-henti.

Kami betul-betul rekomen BBO 200% kepada rakan-rakan niaga diluar. Cari orang yang betul, dapat jawapan yang betul, result pun yang betul."

HAZIQ

Laziz Brownies

"Memang, nak katakan perfect. Saya pun tak sangka boleh buat sales sebanyak macam tu. Macam magik!"

"Sebelum ni memang tak pernah berniaga tentang makanan. Bermula dari zero, dalam masa 2 minggu je, saya pun tak sangka boleh buat sales sebanyak macam tu!

Memang power, memang hebat...memang sales giler-giler. Memang saya rekomen sangat BBO. Memang nak katakan, perfect. Macam magik!"

KELVIN HONG

Rackstation

" Jualan yang lebih konsisten. Morning till midnight coming in non stop"

"Salah satu pengalaman yang amat mengembirakan buat tahun lepas, jualan sales mencecah RM1.5 juta.

Ia amat berbaloi untuk membayar kepada FB sebagai salah satu sales person untuk mendapatkan jualan yang lebih konsisten. Lot of enquiry everyday...Morning till midnight coming in non stop. Satu cawangan akan dibuka pada bulan akan datang.

Terima kasih kepada BBO yang asyik memberi tunjuk ajar sejak saya join Tribe BBO."

PELAN TINDAKAN ANDA

1 - BELAJAR

Join kursus dan dapatkan akses serta-merta ke dalam kursus ni di Akademi BinaBisnesOnline.

2 - BERTINDAK

Bertindak dan asahkan kemahiran anda mengikut bimbingan step-by-step dalam kursus secara konsisten.

3 - BERHASIL 

Meraikan kenaikan ketara dari segi sales, profit dan prestasi keseluruhan dalam bisnes anda!

PENDEK KATA...

PADA AKHIR KURSUS NI,
ANDA AKAN DAPAT

1. Cipta Branding Set anda sendiri

Anda akan mencipta branding set sendiri, iaitu logo, warna, font dan lain-lain. Kalau anda dah ada branding, anda boleh juga double-check dan memastikan branding anda patuhi beberapa prinsip yang penting.

Semuanya guna software percuma!

2. Cipta Facebook Cover yang meyakinkan customer dalam 5 saat 

98% Facebook Cover di Facebook tak membantu jualan. Anda akan faham kenapa anda tak boleh ikut buta-buta apa yang jenama lain buat. Anda akan dapat cipta cover yang paling sesuai dan menjual untuk bisnes anda.

3. Design gambar Post Iklan Facebook yang mematuhi 4 Rukun Design Menjual

Anda akan dapat mencipta design simple tapi berkesan tarik sales yang patuhi 4 Rukun Design Menjual, tanpa kena berpengalaman, macam setiap seorang dalam pasukan kami.

4. Menjana idea design tak henti-henti

Anda akan tahu nak cari idea di mana setiap kali anda perlukan inspirasi dan hala tuju. Idea dari seluruh dunia akan berada dalam tangan anda.

5. Menjimat beribu-ribu untuk design

Anda tak payah cari agensi (melainkan anda nak) untuk mencipta design yang cantik tapi tak menjual. Sekarang anda pun boleh design, tapi jenis yang meletup jualan!

Ni peluang anda untuk mencipta design meletup jualan untuk bisnes anda

BONUS TERHAD

TRIBE USAHAWAN BBO

RM3,997 PERCUMA

Idea, inspirasi & sokongan bersama coach & usahawan lain!

Bisnes lebih mencabar dan boring kalau anda seorang je, kan?

Jangan risau. Bila anda join kursus ni, anda akan join juga Facebook Group peribadi eksklusif untuk semua murid BinaBisnesOnline (BBO).

Anda juga akan dapat support daripada usahawan lain,
berkongsikan idea & pengalaman,

dan juga dapat akses ke semua offer & event paling latest BinaBisnesOnline!

SOALAN LAZIM

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

《 RAHSIA DESIGN MELETUP JUALAN 》

Rahsia mencipta design Facebook yang menarik perhatian dan naikkan sales, tanpa perlunya pandai design dan hanya gunakan software percuma.

RM399.00
RM599.00

Copyright © 2022 Bina Bisnes Online Sdn. Bhd. All rights reserved.

PERHATIAN: PENAFIAN FAEDAH DAN UNDANG-UNDANG

Kami tidak percaya dengan program-cepat-kaya. Kami percaya dalam bekerja keras, menambahkan nilai dan membantu orang lain. Dan itulah tujuan setiap program kami, iaitu untuk membantu anda membuat sedemikian. Seperti yang dinyatakan oleh undang-undang, kami tidak dapat dan tidak membuat jaminan mengenai kemampuan anda sendiri untuk mendapatkan hasil atau memperoleh kejayaan dengan idea, maklumat, program atau strategi kami. Kami tidak mengenali anda dan, selain itu, hasil hidup anda bergantung kepada anda sendiri. Bersetuju? Kami sedia membantu dengan memberi anda strategi dan formula terbaik untuk menyenangkan perjalanan keusahawanan anda. Walau bagaimanapun, tidak ada apa-apa di halaman ini atau mana-mana laman web atau e-mel kami yang merupakan janji atau jaminan pendapatan masa depan. Sebarang angka kewangan yang ditunjukkan di sini, atau di mana-mana laman web atau e-mel kami, hanyalah anggaran atau unjuran atau hasil masa lalu, dan tidak boleh dianggap tepat, benar atau sebagai janji untuk memperoleh sebarang potensi pendapatan - semua nombor hanya sebagai ilustrasi sahaja.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila e-mel hello@binabisnesonline.com. Teruskan berusaha, anda dah selangkah lebih dekat! 😉