Rahsia PM Berlambak
Rahsia PM Berlambak

《 RAHSIA PM BERLAMBAK 》

Rahsia bisnes online mendapat 100+ PM dan sales berlambak melalui FB setiap hari, tanpa follower yang ramai dan modal yang banyak

RM599.00
RM799.00

Panjang

4 jam 24 min

FORMAT

Kursus Online

INDUSTRI

Semua

SAIZ BISNES

RM0 → RM1 Juta

MUNGKIN NI KURSUS YANG ANDA TERCARI-CARI

Cuba dengar kata coach & pereka kursus ni

SALES NAIK TURUN, TAK KONSISTEN?

9 dalam 10 bisnes gagal untuk adanya sales masuk secara konsisten.

Kalau anda ada masalah yang sama, jangan risau.
Anda berada di tempat yang betul.

Macam 1,032+ usahawan yang kami bimbing.
Besar kemungkinanannya, anda bukannya ada masalah dapatkan sales.

Anda ada masalah dapatkan TRAFIK.

Kalau anda masih lagi...

post WhatsApp status je
ataupun post dalam group je
ataupun buat zero kos marketing je
atapun jual kepada kenalan je

Dah pastinya PM yang masuk akan naik turun

Anda perlukan gunakan alatan ni yang dapat bawa PM konsisten ke bisnes anda

Bila anda guna alatan ni dengan betul,

anda dapat tarik PM berlambak ke bisnes anda,

tak kira anda dalam industri apa,
tak kira anda terkenal ke tak,
tak kira anda ada modal besar ke tak,
tak kira anda ada follower banyak ke tak...

BERHENTI BERJUDI.
BINA MESIN TARIK PM ANDA.

Bayangkan kalau dalam bisnes anda,
PM masuk berlambak setiap hari macam ni...

Syok tak?
Sales anda akan naik berlambak juga, betul?

Sebenarnya, anda hanya perlu tukarkan cara marketing anda.

Kebanyakan usahawan buat bisnes macam berjudi.

Mungkin mereka buat Facebook Ads,

Ataupun mereka minta agensi marketing yang buatkan,

Tanpa pemahaman,

Dan mereka mengharapkan yang sales dan profit akan datang.
Mereka mengharapkan "segala rezeki dipermudahkan".

Dengar macam berjudi, kan?

Pernah tak rasa macam BAKAR DUIT dalam bisnes?

Kalau anda tak nak lagi bergantung kepada "harapan"

Anda nak dapatkan PM & sales secara konsisten berdasarkan strategi terbukti.

Ni caranya...

Jadikan Facebook Ads mesin tarik sales anda.

Cara yang paling direct untuk dapatkan sales dan PM daripada orang asing,

adalah untuk beli daripada Facebook.

Tapi ingat, yang paling penting kena UNTUNG!

Ni adalah contoh-contoh post iklan Facebook yang telah menjana jualan 6-angka. (Sambil dapatkan beribu-ribu like, engagement dan comment).

Mungkin anda tengah risau

"Tapi, Facebook mahal..."
"Saya pernah cuba, tapi tak berkesan..."
"Saya dah bazirkan banyak duit..."
"Saya tak pandai bab teknikal..."
"Bayar agensi pun takde hasil..."

CHOP CHOP!

Jangan risau.

Sebenarnya, solusinya simple je...

JAWAPAN ANDA DALAM KURSUS NI

Kebanyakan orang guna Facebook dengan tujuan nak dapatkan Like, Engagement, Follower...

Tapi sebelum mereka dapat tukarkan like, engagement dan follower mereka ke sales, bisnes mereka sudah tumbang...

Pernah tak anda rasa macam BAKAR DUIT?

Kursus ni akan ajarkan strategi dapat PM, sales dan profit melalui Facebook, tanpa bakar sesen lagi!

Dan anda boleh mulakan tanpa follower, page dan modal serendah RM10 sehari.

Tak payah lagi bergantung kepada kenalan ataupun agensi.

Kursus ni direka untuk anda yang nak kawal kenaikan sales dan bisnes anda.

Supaya anda tak dikongkong oleh agensi.

Supaya anda tak payah tengok air muka pelanggan.

Supaya anda boleh tarik pelanggan yang terbaik dan betul-betul berminat ke bisnes anda.

Supaya anda pun boleh tarik orang asing menjadi pelanggan dan sales secara konsisten dan berterusan.

APA DALAM KURSUS NI?

Modul #1: Profit Dalam Marketing

Anda akan kuasai formula kira margin keuntungan yang telah membantu kami melaburkan lebih daripada RM1juta kedalam Facebook Ads tanpa kerugian. Ni rahsia yang agensi marketing dan bisnes lain tak sudi nak kongsikan.

Modul #2: Facebook Sales Funnel

Tujuan Facebook bukan untuk dapatkan follower, like dan engagement. Anda akan belajar macam mana nak gunakan alatan paling berkesan ni untuk dapatkan sales secara berterusan, sambil mendapatkan follower, like dan engagement secara percuma.

Modul #3: Avatar Pelanggan Idaman

Asyik dapat orang yang salah tekan, ataupun tanya je tapi tak beli? Hapuskan masalah ni bila anda tentukan avatar pelanggan idaman anda. Semua strategi marketing lain anda tak boleh menghasilkan result maksimum tanpa step ni.

Modul #4: Formula Copywriting A-I-R-D-A

Formula menulis iklan anda yang menarik mata dan hati pelanggan anda macam magnet. Ni adalah hasil daripada penyelidikan beribu-ribu post iklan dan berdasarkan psikologi pembelian manusia. Berkesan macam magik!

Modul #5: Strategi Snowball Facebook Ads

Strategi untuk bermula dengan modal serendah RM10/hari, dan berguling sampai bajet berpuluh-puluh ribu setiap hari. Ni adalah senjata anda untuk menang dalam dunia bisnes walaupun pesaing anda ada bajet yang jauh lebih besar.

Modul BONUS: Demo Step-by-Step Facebook Ads Manager

Tak pandai bab teknikal? Bukan alasan lagi untuk tak bina bisnes berjaya.

Modul bonus menjawabkan soalan teknikal anda dengan demo step-by-step. Buat ikut bimbingan coach yang anda boleh tengok berulang kali. Buat sampai dapat.

COACH ANDA

DAVID NG

David ialah coach BinaBisnesOnline dan juga Marketing Lead di BinaBisnesOnline. Beliau merupakan pakar marketing yang telah menggunakan Facebook untuk menjana sales berjuta-juta ke dalam beberapa bisnes dalam industri yang berbeza.

Sebagai seorang yang prihatin tentang details, beliau telah merumuskan strategi Facebook Marketing yang rumit kepada formula yang simple dan senang nak ikut oleh malah budak darjah 6.

KATA USAHAWAN LAIN

ACHO & ROSY

Kerepek Mina

"Cari orang yang betul, dapat jawapan yang betul, result pun yang betul."

"Sebelum ni, 100% perniagaan kami offline. Bila kami baru mula bisnes online, sangat sakit hati bila kita wasap pelanggan, tahun depan baru kena balas.

Lepas 2 minggu saja belajar dengan BBO, sales kami terus huru-hara! Kami close sales dalam PM sampai subuh tak berhenti-henti.

Kami betul-betul rekomen BBO 200% kepada rakan-rakan niaga diluar. Cari orang yang betul, dapat jawapan yang betul, result pun yang betul."

HAZIQ

Laziz Brownies

"Memang, nak katakan perfect. Saya pun tak sangka boleh buat sales sebanyak macam tu. Macam magik!"

"Sebelum ni memang tak pernah berniaga tentang makanan. Bermula dari zero, dalam masa 2 minggu je, saya pun tak sangka boleh buat sales sebanyak macam tu!

Memang power, memang hebat...memang sales giler-giler. Memang saya rekomen sangat BBO. Memang nak katakan, perfect. Macam magik!"

KELVIN HONG

Rackstation

" Jualan yang lebih konsisten. Morning till midnight coming in non stop"

"Salah satu pengalaman yang amat mengembirakan buat tahun lepas, jualan sales mencecah RM1.5 juta.

Ia amat berbaloi untuk membayar kepada FB sebagai salah satu sales person untuk mendapatkan jualan yang lebih konsisten. Lot of enquiry everyday...Morning till midnight coming in non stop. Satu cawangan akan dibuka pada bulan akan datang.

Terima kasih kepada BBO yang asyik memberi tunjuk ajar sejak saya join Tribe BBO."

PELAN TINDAKAN ANDA

1 - BELAJAR

Join kursus dan dapatkan akses serta-merta ke dalam kursus ni di Akademi BinaBisnesOnline.

2 - BERTINDAK

Bertindak dan asahkan kemahiran anda mengikut bimbingan step-by-step dalam kursus secara konsisten.

3 - BERHASIL 

Meraikan kenaikan ketara dari segi sales, profit dan prestasi keseluruhan dalam bisnes anda!

PENDEK KATA...

PADA AKHIR KURSUS NI,
ANDA AKAN DAPAT

1. Jadikan Facebook mesin tarik sales anda

Anda akan dapat mindset dan strategi pakai Facebook bukan sebagai tempat tarik follower dan like kosong, tapi mesin tarik sales ke dalam bisnes anda secara berterusan.

2. Tulis copywriting berkesan tarik PM

Anda akan kuasai Formula AIRDA yang simple tapi berkesan untuk tarik pelanggan ke bisnes anda macam magnet. Ada lagi cara macam mana nak dapatkan idea copywriting tak henti-henti.

3. Guna Facebook Ads tanpa rugi

Anda akan kuasai cara pengiraan yang simple yang sering diabaikan oleh 90% usahawan. Bila anda kuasai cara pengiraan ni, anda akan dapat guna Facebook Ads sebagai alatan yang dapatkan profit kedalam bisnes anda.

4. Naikkan bajet iklan secara untung

Cara untuk bermula dengan modal kecil dan naikkan bajet secara sistematik, berdasarkan formula yang dah ditetapkan. Tiada lagi berjudi. Tiada lagi bergantung kepada harapan. Sales anda dalam kawalan anda sendiri.

Ni peluang anda untuk tarik PM dan sales berlambak ke dalam bisnes anda

BONUS TERHAD

TRIBE USAHAWAN BBO

RM3,997 PERCUMA

Idea, inspirasi & sokongan bersama coach & usahawan lain!

Bisnes lebih mencabar dan boring kalau anda seorang je, kan?

Jangan risau. Bila anda join kursus ni, anda akan join juga Facebook Group peribadi eksklusif untuk semua murid BinaBisnesOnline (BBO).

Anda juga akan dapat support daripada usahawan lain,
berkongsikan idea & pengalaman,

dan juga dapat akses ke semua offer & event paling latest BinaBisnesOnline!

SOALAN LAZIM

Customer Reviews

Based on 15 reviews
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nor Almal
Mengajar dengan jelas

Mengajar dengan jelas setiap satu persatu cara dari mula sampai sampai habis. Tempat yang sesuai untuk belajar dari o

S
Sharifah zahra
kurang bebel motivasi merapu.

From A to Z penuh dengan ilmu. Dan kurang bebel motivasi merapu. Layanan tiptop sepantas kilat dan penuh dengan ilmu baru.

A
Aishah Ali
penerangan mudah faham dan jelas.

Di ajar langkah demi langkah dan boleh akses mengikut masa kita sendiri, penerangan mudah faham dan jelas.

N
NASRU BAHARUDDIN
Cara mengajar bisnes online dengan bersunggug-sungguh dan efektif

PEMBELAJARAN BISNESS ONLINE YANG SANGAT EFEKTIF. Buat fb ads dengan cara yang betul, sebab dapat target pelanggan yang betul.

s
syarifah latifah
ILMU YG DI AJAR TERKINI DAN BETUL

PENYAMPAIAN YG JELAS DAN NAMPAK JUJUR SIFAT MEMBANTU. ILMU YG DI AJAR TERKINI DAN BETUL

《 RAHSIA PM BERLAMBAK 》

Rahsia bisnes online mendapat 100+ PM dan sales berlambak melalui FB setiap hari, tanpa follower yang ramai dan modal yang banyak

RM599.00
RM799.00

Copyright © 2022 Bina Bisnes Online Sdn. Bhd. All rights reserved.

PERHATIAN: PENAFIAN FAEDAH DAN UNDANG-UNDANG

Kami tidak percaya dengan program-cepat-kaya. Kami percaya dalam bekerja keras, menambahkan nilai dan membantu orang lain. Dan itulah tujuan setiap program kami, iaitu untuk membantu anda membuat sedemikian. Seperti yang dinyatakan oleh undang-undang, kami tidak dapat dan tidak membuat jaminan mengenai kemampuan anda sendiri untuk mendapatkan hasil atau memperoleh kejayaan dengan idea, maklumat, program atau strategi kami. Kami tidak mengenali anda dan, selain itu, hasil hidup anda bergantung kepada anda sendiri. Bersetuju? Kami sedia membantu dengan memberi anda strategi dan formula terbaik untuk menyenangkan perjalanan keusahawanan anda. Walau bagaimanapun, tidak ada apa-apa di halaman ini atau mana-mana laman web atau e-mel kami yang merupakan janji atau jaminan pendapatan masa depan. Sebarang angka kewangan yang ditunjukkan di sini, atau di mana-mana laman web atau e-mel kami, hanyalah anggaran atau unjuran atau hasil masa lalu, dan tidak boleh dianggap tepat, benar atau sebagai janji untuk memperoleh sebarang potensi pendapatan - semua nombor hanya sebagai ilustrasi sahaja.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila e-mel hello@binabisnesonline.com. Teruskan berusaha, anda dah selangkah lebih dekat! 😉